NETVÆRK FOR DIG

Hiv-Danmark har kontakt til forskellige netværk for hiv-positive og pårørende rundt om i landet. Du er derfor velkommen til at kontakte os på info@hiv-danmark.dk, så vi kan se, om vi kan sætte dig i forbindelse med et netværk.

I Hovedstadsområdet findes der dog en række større netværk som Solstrålerne og Meet&Greet omkring Kafe Knud og hiv menigheden på Vesterbro, hvor man selv kan henvende sig. I Aarhus findes der et netværk omkring Café Lone.

SOLSTRÅLERNE
Solstrålerne er en aktivitetsgruppe, der mødes ca. en gang om måneden i Kafe Knud. Solstrålerne arrangerer også sommerfest, julefrokost og en række lokale udflugter i Hovedstadsområdet. Du kan kontakte Solstrålerne på aktivitet@hiv-danmark.dk

MEET&GREET
Meet&Greet mødes om fredagen på Kafe Knud til forskellige oplæg, spilleaftener og personlige historie. Samtalen foregår typisk på engelsk. I øjeblikket er Meet&Greet på stand by. Vi arbejder på at finde en ny tovholder.

HIV-MENIGHEDEN PÅ VESTERBRO
Menigheden afholder hiv-gudstjenester og fungerer som en menighed under Vesterbro Sogn. Alle hiv-positive og pårørende er velkomne, du kan se mere på menighedens facebook.