KAFE KNUD

Kafe Knud er en café og et værested beliggende i Skindergade i indre København. Vi byder alle der er berørt af hiv velkommen.
Når du besøger Kafe Knud kan du være helt anonymt, og du behøver ikke fortælle om hvorfor du er her.
Har du lyst til en snak om hiv-problematikken, så står personalet altid klat til en god snak.

MENU
Hver torsdag er der tilbud om mad. Vi sammensætter en menu til fordelagtige priser. Kafe Knud tilbyder altid én forret, to hovedretter og én dessert. Du har mulighed for at vælge vegetarisk hovedret.
To retters menu 75,-
Vi glæder os til at kræse om jer med et godt måltid mad og en uhøjtidelig stemning.

NYT:
Fra tirsdag den 13.11.2018 og samtlige tirsdage året ud vil Antoni holde åbent i Kafe Knud med mad og hygge for alle. Åbningstid som normalt 16:00 – 22:00.

UDLEJNING
Husk at du kan bruge cafeen til møder eller fest. Der er plads til ca. 25 gæster. Kontakt os på kafeknud@hiv-danmark.dk. Kafe Knud er ideelt til undervisning, foredrag, kurser og møder, receptioner og mindre selskaber. Borde og stole kan flyttes rundt efter behov.I cafeen findes der en bar, en garderobe, et toilet og et køkken, der kan benyttes.

Endvidere er der mulighed for at benytte vores bar med salg af vand, øl og vin samt spiritus, kaffe, te og kakao. Vi sørger gerne for bestilling af varer, og vi formidler gerne kontakt til kok og tjenere.

OM KAFE KNUD

Skindergade 21, kld.
1159 København K
Tirsdag 16:00 – 22:00
Torsdag 16:00 – 22:00

 

kafeknud@hiv-danmark.dk
+45 33 32 58 61

 

Find Kafe Knud