top of page

Alt om det at være frivillig

Opdateret: 25. nov. 2022

Hvis du har lyst til at engagere dig frivilligt i Hiv-Danmarks arbejde, skal du følge med her på siden. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter og hvad det vil sige at være frivillig inden for hver gruppe.


Vi sørger for at opdatere siden løbende med de initiativer, som vi søger frivillige til. Det er vigtigt for os, at vi kan tage godt imod nye frivillige. Derfor arbejder vi på at få lavet nogle frivilligaftener, hvor du som interesseret kan komme ind og høre om vores arbejde, grupper og særligt om de aktiviteter, som vi aktuelt søger frivillige til.


Vi er altid engagerede i at udvikle og starte flere frivilligaktiviteter op, som fokuserer på hiv-positive.

De vil blive tilføjet her på siden, når vi er klar til at invitere interesserede frivillige ind.Hvis du er interesseret i at blive frivillig ift. ét af de nedenstående tilbud, som vi søger frivillige til, eller hvis du har idéer til nye frivillige initiativer, som du kunne forestille dig at etablere inden for foreningens rammer, er du velkommen til at skrive direkte til frivilligkoordinatoren på mail: kicki@hiv-danmark.dk


Skriv lidt om dig selv og din motivation, hvorefter vi vil invitere dig til en samtale.

I mellemtiden kan du læse mere omkring hiv-danmarks frivillige-politik, som du finder her:


Frivillige aktiviteter


Kafe Knud

  • Kafe Knud er et lille værested for hiv-positive og andre der sympatiserer med hiv-positive.

  • Kafe Knud har adresse i Skindergade 21 København, hvor der er mulighed for at få lækker mad serveret med et smil. Maden bliver tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag, og Kafe Knud stræber til hver en tid efter, at du får en god madoplevelse.

  • Kafe Knud er også værestedet, hvor mange andre sociale arrangementer kan finde sted.

  • Kafe Knud har åbent mandag og tirsdag.

  • I Kafe Knud har man et ønske om flere frivillige, som har lyst og mod på at være en del af Café-teamet, så der er mulighed for at udvide Cafe Knud med arrangementer.


PLUS

  • PLUS - "People Like Us" består en gruppe af hiv-positive med anden etnisk herkomst end dansk. Derfor vil gruppens arrangementer også primært foregå på engelsk.

58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page