NETVÆRK FOR DIG

Hiv-Danmark har kontakt til forskellige netværk for hiv-positive og pårørende rundt om i landet. Du er derfor velkommen til at kontakte os på info@hiv-danmark.dk, så vi kan se, om vi kan sætte dig i forbindelse med et netværk.

I Hovedstadsområdet findes der dog en række større netværk som Solstrålerne og Meet&Greet omkring Kafe Knud og hiv menigheden på Vesterbro, hvor man selv kan henvende sig. I Aarhus findes der et netværk omkring Café Lone.

SOLSTRÅLERNE
Solstrålerne er en aktivitetsgruppe, der mødes ca. en gang om måneden i Kafe Knud. Solstrålerne arrangerer også sommerfest, julefrokost og en række lokale udflugter i Hovedstadsområdet. Du kan kontakte Solstrålerne på aktivitet@hiv-danmark.dk

MEET&GREET
Meet&Greet mødes om fredagen på Kafe Knud til forskellige oplæg, spilleaftener og personlige historie. Samtalen foregår typisk på engelsk. For at kunne deltage skal du kontakte tovholder Tommy Christesen på mag@hiv-danmark.dk

HIV-MENINGHEDEN PÅ VESTERBRO
Meningheden afholder hiv-gudstjenester og fungerer som en menighed under Vesterbro Sogn. Alle hiv-positive og pårørende er velkomne, du kan se mere på menighedens facebook.